navigacija

13 January, 2012

Postavljanje privremenih objekata

Da bi na javnoj površini postavili neki privremeni objekat poput kioska, rashladne vitrine ili reklame potrebno je da na pisarnici ili šalteru opštine podnesete zahtev. Pre svega treba naglasiti da je javna površina izgrađeno gradsko građevinsko zemljište, koje je u opštoj upotrebi.
Za svaki od privremenih objekata postoji tačno naznačeno koji su sve dokumenti potrebni da se predaju, ali budite sigurni da u svakom slučaju morate priložiti i tehničku dokumentaciju (projekat) u nekoliko primeraka.



Naš projektni biro CEPRO poseduje veliko iskustvo u izradi ove vrste tehničke dokumentacije i možemo se pohvaliti velikim brojem zadovoljnih klijenata. Odaberite željeni privremeni objekat, a ukolko vaš objekat nije naveden budite slobodni da nas kontaktirate na mejl ili direktno telefonom.
Polako se bliži kraj zime i uskoro će krenuti proleći radovi na uređenju mnogih površina koje su tokom zime bile zapostavljane. Naravno, da će prvo vlasnici lokala, kafića i restorana krenuti da postavljaju svoje bašte, mnogi će poželeti da postave nove rekalme na fasadama i javnim površinama, a čim ogreje sunce krenuće i prvi frižideri sa sokovima i sladoledima da se postavljaju uz kioske.

Treba misliti na vreme kada je reč o tehničkoj dokumentaciji za postavljanje ovih objeketa. Gradske vlasti će zahtevati da sve dokumente uredno predate u nekoliko primeraka i stoga kontaktirajte neki projektni biro http://www.cepro.rs i obezbedite ove dokumente na vreme.

ShareThis