navigacija

24 March, 2011

3 razloga za spušteni plafon

Spušteni plafoni osim što imaju dekorativan karakter imaju i dosta drugih funkcija u stanu. Pogledajte listu 3 veoma značajnih
  1. skivaju nedostatke prostorije. Spuštenim plafonom se lako pokriju neravnine na postojećem plafonu, eventualne instalacije (grejne, elektro ili za rashladnu tehniku), grede i istupi iz procesa grube gradnje.
  2. formiraju izolacioni prostor. Vazduh je odličan izolator a posebno se dobra izolacija postiže postavljanjem mineralne vune. Dobija se prostor koji zimi sprečava disipaciju toplote a leti sprečava da spoljna temperatura zagreje vazduh u prostoriji.
  3. spušteni plafoni su jeftin vid gradnje i brzo se pokrivaju velike kvadrature. Ploče se izrađuju u dužini od 2 metra dok je širnina uglavnom 120 cm. Dakle jedna ploča pokriva 2.4 kvadrata. Sama ploča je ravna tako da se nakon postavke gips karton plafona za kratko vreme dobije idealno ravna površina.
Gipsarski radovi su investicija nakon koje ćete biti u potpunosti zadovoljni svojim domom ili poslovnim prostorom. Posetite http://www.bekostyle.com i pogledajte ponude i usluge koje su vam omogućene.

ShareThis